Francúzske dezerty Olajos
Výnimočné dezerty najvyššej kvalitySladký sen luxusného dezertu
Ak ste ich nevyskúšali, mali by ste. Sú to všetko francúzske zákusky, ktoré v rôznych obmenách stále hýbu svetom. Nenadarmo bola francúzska gastronómia pridaná do nehmotného kultúrneho dedičstva UNESCO.
U nás v cukrárni vyrábame francúzske dezerty už minimálne 10 rokov. Dlhá, poctivá a mravenčia práca, nespočetne veľa školení v zahraničí priamo u francúzskych kuchárov, ktorí robia pre Francúzsku vládu catering. Dovolím si povedať, že sme boli priekopníkmi vo výrobe francúzskych dezertov na Slovensku. Vyšperkované dezerty svojim výzorom a chuťou lákajú okoloidúcich zákazníkov, ale najmä ktorí sa k nám vracajú dlhé roky práve pre ich kvalitu, design a rozmanitosť chutí. Touto cestou sa chcem nesmierne poďakovať našim zákazníkom za krásne slová, plné uznania a obdivu, ktoré dostávame vďaka týmto úžasným dezertom. Každý dezert je vyrábaný ručne od starostlivo vybraných surovín, ktoré nám často vozia priamo z Francúzska, cez upečenie jednotlivých korpusov, výroby kvalitných smotanových mousse, výroby ovocných coulis, a samotných lesklých ganache. Aby dezert vyzeral a chutil tak ako u nás poznáte musí prejsť minimálne cez 10 operácií ručne vyrobeného dezertu.
Karaque čokoládový dezert zo 60% čokolády, dezerty z bielej čokolády a lesného ovocia, dezert zo 60% čokolády s malinami, tartaletky rôznych chutí, Eclair, Pariss Brest, creme brulee, choux au craquelin, mirror glaze toto všetko sú dezerty ktoré nájdete v cukrárni Olajos.